«Συλλέκτης Στιγμών»: Ένα βιβλίο μέσω crowdfunding

CROWDFUNDING
Typography

Ένα όνειρο ζωής γίνεται σιγά σιγά πραγματικότητα για τον δημιουργό του.

Ο Γιάννης Πολίτης από τη Λεμεσό ξεκίνησε μια καμπάνια μέσω CrowdFunding, μέσω της οποίας επιδιώκει να εκδώσει το βιβλίο του «Συλλέκτης Στιγμών».

 

Πρόκειται για ένα βιβλίο το οποίο θα περιλαμβάνει αναρτήσεις του δημιουργού του, μερικές από τις οποίες δημοσιεύει στις προσωπικές του σελίδες σε Facebook και Instagram.

 

Ο νεαρός συγγραφέας ακολουθεί το δρόμο του CrowdFunding, καλώντας τον κόσμο να δώσει ένα, οποιοδήποτε ποσό στην καμπάνια που ξεκίνησε, ούτως ώστε να καταφέρει να κάνει πραγματικότητα το όνειρό του και να δώσει ζωή σε ένα βιβλίο που ξεχειλίζει από συναίσθημα.

 

Ο Γιάννης Πολίτης έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό σε Κύπρο και Ελλάδα, κάτι που άλλωστε φανερώνει και ο μεγάλος αριθμός followers που έχει στα κοινωνικά δίκτυα. Οι «στιγμές» που δημοσιεύει στοχεύουν κατευθείαν στο συναισθηματικό κόσμο του αναγνώστη, κάτι που κάνει τόσο τις ίδιες, όσο και τον συγγραφέα, να ξεχωρίζουν για το περιεχόμενό τους.

 

Μπορείτε να επισκεφτείτε την καμπάνια για το βιβλίο σε αυτόν τον σύνδεσμο και αν το επιθυμείτε να στηρίξετε την προσπάθεια, καταβάλλοντας ένα οποιοδήποτε ποσό.