20 χρήσιμα τεχνολογικά hacks που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας (μέρος 2ο)

TECH NEWS
Typography

#1 Το να πληκτρολογήσετε “youtube.com” στον Chrome περιηγητή διαδικτύου και ακολούθως πατώντας το κουμπί tab, σας επιτρέπει να ψάξετε άμεσα στο youtube. Αυτό ισχύει για οποιανδήποτε ιστοσελίδα που περιέχει την δυνατότητα έρευνας περιεχομένου.

#2 Έχεις Hulu Plus λογαριασμό? Ακύρωσε το λογαριασμό σου και θα πάρεις την συνδρομή του επόμενου μήνα ΔΩΡΕΑΝ!

#3 Το Pushbullet.com ενώνει όλες τις συσκευές ενός χρήστη, οι οποίες έχουν κατεβασμένη την εφαρμογή αυτή. Εμφανίζει στον υπολογιστή σας όλες τις push ειδοποιήσεις που λαμβάνετε σε όλες τις άλλες συσκευές που έχουν κατεβασμένη αυτή την εφαρμογή. Επίσης επιτρέπει την αποστολή εικόνων και κειμένου μεταξύ αυτών των συσκευών.

#4 YouTube βίντεος τα οποία είναι περιορισμένης προβολής, μπορούν να προβληθούν χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση του χρήστη. Πώ; Προσθέστε “nsfw” πριν από το “youtube.com” στο URL και παρακολουθείστε το βίντεό σας!

#5 Η υπηρεσία coursera.com προσφέρει την ικανότητα στους χρήστες να παρακολουθήσουν online μαθήματα σε θέματα της επιλογής τους, από μεγάλα πανεπιστημιακά ιδρύματα ανά το παγκόσμιο δωρεάν!! Για να πιστοποιηθεί η γνώση σας, θα πρέπει να πληρώσετε ένα μικρό χαρακτηρισιτκό ποσό!

#6 Χάσατε ή σας κλέψανε το Android τηλέφωνό σας; Χρησιμοποιείτε το Android Device Manager για να καλέσετε, διαγράψετε όλα τα δεδομένα του τηλεφώνου σας, ή ακόμη και να κλειδώσετε το τηλέφωνό σας από μακριά! Τα καλύτερα νέα είναι ότι η κλήση δουλεύει ακόμη και αν το τηλέφωνό σας βρίσκεται σε αθόρυβη λειτουργία. Επίσης, το κουμπί τοποθεσίας, σας επιτρέπει να βρείτε την ακριβή τοποθεσία της συσκευής σας.

#7 Θέλετε να επαναλαμβάνετε ένα συγκεκριμένο YouTube βίντεο χωρίς την ανάγκη να πατάτε το κουμπί ‘replay’ κάθε φορά που τελιώνει το βίντεο? Πληκτρολογείστε “repeat” μετά από το “youtube” και πριν την επόμενη τελία ‘.’ και το βίντεό σας δεν θα σταματά ποτέ, εκτός και αν κλείσετε εσείς το παράθυρο!

#8 Διαγράψατε καταλάθος μια λέξη ή φράση που πληκτρολογήσατε στην iPhone ή στην iPad συσκευή σας; Ταρακουνήστε την συσκευή σας για να ακυρώσετε την διαγραφή της.

https://www.youtube.com/watch?v=5rugi7Cyufg

#9 Το να προσθέσετε μία ψεύτικη ηλεκτρονική διεύθυνση στην λίστα των επαφών σας, θα σας επιτρέψει να δεχτείτε undeliverable mail notice σε περίπτωση που spam ηλεκτρονικά μηνύματα αποστέλλονται από την δική σας προσωπική ηλεκτρονική διεύθυνση.

#10 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητές συσκευές “Auto SMS Lite (Autoresponder)”, η οποία είναι διαθέσιμη μόνο για Android συσκευές, έτσι ώστε να θέσετε προγραμματισμένες υπενθυμίσεις στον εαυτό σας ή στους άλλους μέσω SMS.